Karijerni Cenatr

Zašto izabrati nas?

Naša priča je počela 2016. godine, kao koncept za kreiranje karijerne transformacije i povezivanje kompanija sa polaznicima koji su stekli znanja u Semos Education-u. Od septembra 2020. godine uspeli smo da zadobijemo poverenje velikog broja kompanija – saradnika i slušalaca – članova Karijernog centra, i taj broj svakodnevno raste.

Misija Karijernog centra je da bude most koji će povezati kompanije koje traže visokokvalifikovane kadrove i pojedince koji su spremni da ulože u dokvalifikaciju ili prekvalifikaciju i ostvare svoje karijerne snove.

Naša vizija se zasniva na doprinosu zapošljivosti i implementaciji novih trendova na tržištu rada.

Težimo ka profesionalnom napretku naših polaznika i kontinuiranoj saradnji sa našim partnerskim kompanijama. Naše angažovanje u uspešnom regrutovanju polaznika - članova Karijernog centra do sada je rezultiralo time da je preko 400 polaznika preporučeno kompanijama i 320 polaznika koji su ostvarili karijerni napredak.

Dostignuća

Uspesi Karijernog centra

Naši studenti

Ponosni smo na naše studente

Naši studenti konstantno obogaćuju ugled Karijernog centra.
Talent partneri

I vaša kompanija može biti naš partner za talente

Naši partneri za talente imaju jedinstvenu priliku da ponude stažiranje ili zaposlenje onim pripravnicima za koje smatraju da će najbolje odgovarati njihovoj kompaniji.
Kako povezujemo

kompanije
sa kandidatima?

Regrutacija i selekcija

Dajemo profesionalan i efikasan odgovor na Vašu potrebu za regrutacijom i selekcijom.

Preporuka polaznika

Obezbeđujemo zaposlene/praktikante koji poseduju odgovarajuće znanje i iskustvo.

Talent partneri

Uz pomoć naših temeljnih edukativnih programa, skraćujemo vreme za dokvalifikaciju i uklapanje novih zaposlenih/praktikanata u radnu sredinu;

Obezbeđujemo detaljnu obuku za razvoj mekih i tehničkih veština.
+
slušalaca
+
partnera
+
uspešnih
saradnji
+
uspešnih
priča
Želiš da saznaš više?

Ti si:

Ukoliko ste kompanija koja je u potrazi za obučenim kadrom iz IT, HR ili kreativne industrije, Karijerni centar Semos Education-a nudi idejna rešenja za povezivanje kvalifikovanih kandidata iz baze Karijernog centra sa kompanijama koje imaju potrebu za zapošljavanje/praksu određenog profila.

Kao naš polaznik, tokom obuke i Akademije Semos Education-a, steći ćeš odgovarajuće veštine i znanja, potrebna da napreduješ u dinamičnim i brzo rastućim industrijama – IT, HR i kreativnoj industriji, a Karijerni centar je tu da te pripremi za uspešan početak nove karijere i da ti pomogne da napreduješ na radnom mestu.

Upoznajte naš tim

Tim Karijernog centra

Menadžer

Ivana Čiplakovska

-- Pročitaj više --
Partnerske kompanije
Utisci i iskustva

Rekli su o nama: