FAQ

Želiš da saznaš više?

FAQ

Ukoliko imaš pitanja, nejasnoća i dilema u vezi sa našim uslugama, pročitaj odgovore na najčešće postavljana pitanja. Ako ne možeš da pronađeš odgovor na svoje pitanje, popuni formular i očekuj brz odgovor od našeg tima.
 • Ko može postati član Karijernog centra Semos Education?
  Svi oni koji su uspešno završili obuku (kurs/akademiju) u Semos Education-u mogu postati članovi Karijernog centra i dobiti podršku za zapošljavanje i praksu.
 • Kako da postanem član Karijernog centra Semos Education i koji su sledeći koraci u tom procesu?
  Popunjavanjem formulara za članstvo u Karijernom centru u koji ćeš uneti svoje kontakt podatke i priložiti svoju biografiju i portfolio.
 • Koje usluge Karijerni centar nudi (za pojedince i kompanije)?
  Za pojedince: Podrška u planiranju i razvoju karijere, obuka za razvoj tehničkih i mekih veština, povezivanje sa našim partnerskim kompanijama, podrška u kreiranju CV-a, motivacionog pisma i LinkedIn profila, promocija na društvenim mrežama Karijernog centra, karijerno savetovanje.
  Za kompanije: Profesionalan i efikasan odgovor na vaše potrebe za zapošljavanjem i edukacijom, pristup našoj bazi talenata, podrška u procesu selekcije i regrutovanja budućih članova tima, prilika da vaša kompanija postane Premium Talent Partner i identifikuje i angažuje nove talente , promocija na društvenim mrežama Karijenog centra kao društveno odgovorne kompanije.
 • Kako kao kompanija započeti saradnju sa Karijernim centrom?
  Popunjavanjem kontakt forme bićete kontaktirani od strane našeg tima, nakon čega zakazujemo i održavamo sastanak na kojem potpisujemo zajednički Memorandum o saradnji. Vaša kompanija podnosi zahtev sa profilima traženih kandidata za zapošljavanje/pripravnički staž, a Karijerni centar vas povezuje sa odgovarajućim kandidatima.
 • Kako funkcioniše proces preporuke polaznika?
  Nakon što popuniš formular za članstvo i registruješ se u Karijerni centar, bićeš povezan/a sa kompanijom (ako trenutno imamo zahtev za tvoj profil) i uz tvoju saglasnost, preporučićemo te kompaniji (podelićemo tvoj CV i/ili portfolio). Nakon toga, sledi proces sa kompanijom kroz kontaktiranje, intervjuisanje i evaluaciju i naravno povratne informacije od kompanije o njihovoj odluci o zaposlenju ili praksi kandidata.